Dagelijks bestuur

De Wijkraad Sportpark I-II heeft een dagelijks bestuur, bestaande uit: een voorzitter, secretaris en penningmeester en algemene leden. Daarnaast wordt het bestuur gesteund door een aantal werkgroepen die zich bezig houden met actuele onderwerpen. Deze kun je terugvinden onder de werkgroepen die binnen Sportpark I-II actief zijn en/of zullen worden.

Bestuursleden

Jos Koniuszek

Mijn naam is Jos Koniuszek, geboren en getogen in Breda. Getrouwd, 2 kinderen, 4 kleinkinderen. Bioloog, hardloper, ondernemer (25 jaar Runnersworld Breda), voormalig gemeenteraadslid en voormalig voorzitter van diverse ondernemersclubs in Breda.
Sinds 2019 woon ik met mijn echtgenote op de Generaal Maczekstraat. Graag wil ik, in mijn rol als voorzitter, mijn kennis en ervaring inzetten om onze wijk verder toekomstbestendig te maken.
Samen kunnen we onze mooie wijk voor iedereen een veilige en groene plek maken om in te wonen, te werken en te ontspannen. De wijkraad wil daarin de spreekbuis van de bewoners zijn en de schakel naar de gemeente.
Alleen loop je harder, maar samen kom je verder.

Sinds 01-03-2022
Participeert in de werkgroep :None
Hans Pécasse

Mijn naam is Hans Pécasse. Ik heb het genoegen al meer dan 25 jaar in onze heerlijke wijk Sportpark I te wonen, met mijn vrouw en drie dochters.

Ik heb het altijd al leuk gevonden actieve bijdrage te leveren aan een prettig leefbare wijk en dan specifiek voor het Tennisplein met diverse activiteiten w.o. Tennisplein CulinAir. Via de wijkraad hoop ik die inzet breder in te zetten voor onze wijk Sportpark I-II. Binnen de Wijkraad ben ik penningmeester en heb ik zitting in de werkgroep 'Parkeren & Verkeersveiligheid'.

Sinds 01-01-2018
Participeert in de werkgroep :Parkeren & Verkeersveiligheid
Walter Roovers

Mijn naam is Walter Roovers (Breda, 1963). Sinds 1993 wonen wij in de Achillesstaart gelegen in Sportpark II. Onze drie geliefde kinderen zijn opgegroeid in de kindvriendelijke wijk aan de centrumrand. Zij hebben zich altijd veilig vermaakt op straat en speelplekken. Aan potentiële vriendjes en vriendinnetjes geen gebrek.

Door mij in te zetten voor de wijkraad wil ik bijdragen aan een populaire leefbare wijk voor iedereen via allerlei mooie initiatieven en projecten die daarbij helpen. Een wijk met eigenheid, kenmerkende jaren 30-details, waar je je veilig voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar wij elkaar ontmoeten privé en in het groen. Om de wijk klaar voor de toekomst te maken, zal ik mij richten met de werkgroep ‘groen en speelvoorzieningen’ op het ‘omhulsel’ van de fijne, lommerrijke leefomgeving: openbaar groen, straatbeeld en speelplekken voor jong en oud.

Sinds 09-05-2021
Participeert in de werkgroep :Groen & recreatie
Bestuurslid Wijkraad
Leanne Digne

Mijn naam is Leanne Digne. Ik woon met mijn man en drie jonge dochters ruim acht jaar in Sportpark II. In de straat waar de bloesem in het voorjaar de gehele straat een mooie wit-roze glans geeft, namelijk de Sikkelstraat.

Het is een hele fijne wijk om te wonen en toen ik de oproep las in de Sportpark Post voor nieuwe leden van de wijkraad (en het liefst vanuit Sportpark II) werd ik direct enthousiast. Ik wil op deze wijze graag een bijdrage leveren aan onze wijk en me vooral willen inzetten voor de toekomst van de wijk, namelijk de kinderen. Daarom ben ik toegetreden tot de werkgroep ‘Speelvoorzieningen & Groen’.

Nieuwe ideeën en initiatieven van zowel volwassenen als kinderen hoor ik graag. Stuur me een mailtje of spreek me aan in de wijk, ik werk graag met jullie samen aan een mooie en fijne wijk om in te wonen!

Sinds 09-05-2021